Guia de tractaments facials

CITRUS ESSÈNCIA

Vitamines que il·luminen els teus dies més apagats

Indicat per aquells que busquen recuperar la lluminositat i la firmesa de la pell a través d’una relaxant experiència d’aromoteràpia cítrica.

Aquest exquisit protocol desperta els teus sentits aportant a la pell tota l’energia de la vitamina C. La seva extraordinària acció antioxidant repara fins i tot les pells més castigades, deixant un cutis completament hidratat i revitalitzat amb el qual lluiràs un rostre radiant. Les seves delicioses aromes cítriques i les seves textures el converteixen en una experiència inoblidable.

O2 RELAX

La teva pell també respira, dóna-li oxigen!

Tractament facial per a tot tipus de pells, especialment beneficiós per aquelles persones que tenen la pell apagada o deshidratada.

Aquest protocol allibera molècules d’oxigen pur a la pell que aporten energia a les cèl•lules i permeten eliminar toxines emmagatzemades als porus per arribar a un absolut estat de puresa i relaxació de la pell.

Recupera el to i la vitalitat de la teva pell amb aquest espectacular tractament purificant.

TRACTAMENTS HOMES

Confort per a ells

Tractament facial especialment creat per la cura de la pell de l’home. Torna la vitalitat i el confort perduts per l’estrès, la falta de temps i l’afaitat diari.

Una combinació de productes altament efectius que s’adapta a les necessitats de cada tipus de pell aportant màxima hidratació, firmesa i lluminositat.

Inspirat en les tècniques aplicades pels barbers tradicionals. Aquest tractament incorpora un massatge estimulant al rostre, per proporcionar a la pell un aspecte net, jove i fresc.

SOLUCIÓ A L’ACNÉ

Atraveix-te a lluir una pell sense imperfeccions

Les pells grasses, amb tendència a l’acne, troben en aquest efectiu tractament la solució definitiva als seus problemes.

Inclou concentrats d’actius amb acció equilibrant i altres reguladors d’origen botànic que combaten la proliferació de bacteris i regulen l’excessiva secreció de grassa a la pell. Redueix la congestió i la inflamació aconseguint una pell sense impureses, punts negres ni pústules.

La pell llueix purificada al moment, mostrant un aspecte saludable, lliure de vermellors i brillantors.
Durada: 60 min.
Tipus: Medic-estètic.

SKIN COMFORT

Màxim confort per la teva pell

La solució definitiva per a pells sensibles i reactives que presenten alteracions amb vermellors, dilatació de capil·lars i inflamació.

Aquest tractament combina ingredients reparadors i descongestius gràcies als seus agents botànics altament suavitzants. Calma visiblement la pell proporcionant un màxim alleujament i confort cutani. Millora visiblement l’aparença del cutis congestionat i reforça els mecanismes d’auto – defensa davant de les agressions externes.

Amb aquest tractament reparador de cosmètica avantguardista aconseguiràs restaura l’equilibri de la pell.

DESAFIAMENT ANTI-EDAT

Atura el pas del temps

Altament recomanat per aquelles persones que volen desafiar el pas del temps i atenuar els signes visibles de l’envelliment prematur; tals com la pell flàccida, la sequedat, un to de pell opac i les arrugues.

Un tractament altament reparador gràcies a les seves elevades concentracions d’actius regeneradors que reforcen l’estructura cutània per revertir l’envelliment. Potenciat a través d’un sorprenent massatge remodelant i d’una doble mascareta, aquest protocol redefineix l’oval facial amb un sorprenent i immediat efecte lifting.
Aconseguiràs una pell totalment rejovenida, ferma i sense arrugues.

SONOLIFTING

La solució anti – arrugues menys agressiva

Aquest potent i nou tractament és la resposta pels que desitgen eliminar les arrugues i les marques d’expressió.

Mitjançant l’actiu d’última generació OCTAMIOXYL, aquest innovador tractament aconsegueix la relaxació de les contraccions cutànies facials proporcionant un espectacular efecte tensor. Aquest protocol utilitza l’efectiva tècnica Sonolift amb diapasó, basada en un micro-massatge facial que activa la producció de les fibres responsables de mantenir la pell tensada i ferma.

Gràcies a la seva excepcional combinació de components d’ompliment, el resultat d’aquest tractament és una pell sense arrugues i un òval facial definit.

CURA DETOX-FACIAL

Excepcional cura de bellesa

Efectiu protocol que neteja la pell en profunditat, destoxificant-la i alliberant-la de l’estrès cutani.

Aquest miraculós protocol de neteja es basa en la desintoxicació enzimàtica termo-activa: aporta calor per obrir i netejar els porus i frescor botànica per tancar-los i purificar-los.

Un nou concepte de tractament que mima la teva pell, sense cap tipus d’agressió, proporcionant un benestar immediat perquè la teva pell arribi a la màxima puresa.

PYRUVIC MASTER PEEL

Tractament corrector definitiu per a taques i cicatrius

Una solució altament eficaç per aquelles pells que necessiten una exfoliació profunda i amb resultats progressius.
Aconsegueix minimitzar cicatrius, taques i altres imperfeccions de la pell.

La seva innovadora formulació renova la pell en profunditat, eliminant les taques a diferents nivells i mostrant una textura cutània uniforme. Gràcies a la seva segura, efectiva i duradora acció exfoliant, unifica el to d’una manera inigualable i proporciona lluminositat a la pell. A més, millora visiblement l’aparença de les cicatrius.

CARBOXI EXPRESS

Renovació immediata per la pell

Estrenar una pell pura i brillant és fàcil i ràpid amb aquest sorprenent tractament exprés que revitalitza la pell.

Un nou concepte en tractaments cutanis que incorpora una tècnica de provada eficàcia en medicina estètica: la carboxiteràpia. Aquest sistema combat els signes d’envelliment cutani a través de l’aplicació de CO2 produint una efervescent explosió que deixa com a resultat una pell visiblement revitalitzada.

Aquest renovador tractament regenera la superfície cutània de manera intensiva i segura aportant màxima lluminositat i frescor a la teva pell.
Temps: 60 min.
Tipus: Estetic-mèdic.

DIAMOND WHITENING SYSTEM

Tractament despigmentant

La resposta cosmètica de Natura Bissé davant la cerca d’una pell sense taques i lliure d’imperfeccions.

Aquest mètode despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il•luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània.
Les seves elevades concentracions d’actius anti – taques actuen amb alta precisió allà on la pell ho necessita, oferint resultats acumulatius i prevenint que els desequilibris de despigmentació envelleixin la pell.

Presumiràs d’una pell espectacularment lluminosa i uniforme; la solució definitiva per una bellesa sense taques.

DIAMOND LIFTING MULTISENSORIAL

Energia sensorial per a un rejoveniment sense precedents

Una luxosa experiència d’acció regeneradora i energètica que proporciona un sorprenent efecte lifting immediat.

Potents actius rejovenidors d’acció profunda, juntament a innovadores tècniques de massatge, reafirmen la pell reduint espectacularment les arrugues i les línies d’expressió. Aquest exclusiu tractament reforça el sistema natural de defensa de la pell, manté un nivell d’hidratació de llarga durada i millora l’elasticitat, tornant la lluminositat i el to de la pell.