Guia de tractaments i rituals corporals

Tractaments corporals

Silueta perfecta

MAXI – FIRM BODY CITRIC

Excepcional bellesa reafirmant del cos

Un efectiu protocol especialment indicat per recuperar la firmesa i definició de les zones més delicades i afectades per la flacidesa.

Actua a través d’un nou sistema de cintes reafirmant inspirades en mètodes utilitzats en la kinesiologia que, juntament amb un innovador concentrat vitamínic, revitalitzen i tonifiquen la pell, atenuant la formació i l’aspecte de les estries.

Aconsegueix un cos ferm i remodelat amb aquest addictiu tractament d’excel•lents resultats immediats i durabilitat prolongada.

O2 BODY RELAX

Relaxa i dóna oxigen al teu cos

Tractament corporal relaxant i oxigenant altament recomanable per a pells apagades, deshidratades i desvitalitzades.

Els seus extraordinaris ingredients antioxidants i purificants eliminen les toxines emmagatzemades, protegeixen la pell davant la sequedat extrema i prevenen l’envelliment prematur aconseguint un excepcional efecte suavitzant i d’aclariment sobre la pell.

Aquesta revitalitzant experiència aporta màxima elasticitat i una intensa hidratació, mostrant una pell lluminosa i fresca.

MESO – SCULPTING

Redefineix la teva silueta

Aquest potent i efectiu tractament cuida la teva pell per lluir un cos perfecte. Eliminar i prevenir la cel•lulitis i la grassa localitzada ja és un objectiu assequible.

Revolucionaris ultra – concentrats d’acció reductora o anticel•lulitica actuen en sinèrgia amb la termoteràpia per activar la circulació de les àrees tractades. Exclusives tècniques de massatge compatibles amb la tecnologia medico – estètica més avantguardistes completen l’eficàcia d’aquest innovador protocol.

El resultat és una figura completament estilitzada i una pell tonificada, hidratada i amb màxima elasticitat.

BAMBOO SCRUB

Estrena una pell suau i estirada

Exquisit ritual per aquelles pells que necessiten alliberar-se de toxines i cèl·lules mortes, combatent la sequedat i els signes de l’envelliment cutani.

Aquest delicat exfoliant corporal actua a través de micro – partícules de bambú especialment escollides per massejar i exfoliar la pell, purificant i eliminant les impureses de la superfície cutània. Gràcies a les seves extraordinàries propietats antiinflamatòries, cicatritzants, calmants, protectores i hidratants lluiràs una pell suau, lluminosa i totalment renovada.

RITUALS

Una experiència ultra sensorial a través d’exclusives teràpies tradicionals mediterrànies, orientals i inques. Despertem els teus sentits a través d’exquisits rituals que recorren tot el teu cos proporcionant una sensació de confort i equilibri intern.

QUIROGOLF MASSAGE

Última innovació en massatges terapèutics excel•lent per a alleujar tensions, calmar molèsties musculars, millorar la flexibilitat, eliminar l’estrès i recuperar l’energia física i anímica.

Aquest generós ritual relaxa la teva musculatura de cap a peus, a través d’un excel•lent massatge terapèutic realitzat amb boles de golf, afavorint la circulació i reduint el dolor articular. Les seves innovadores tècniques terapèutiques milloren la flexibilitat corporal i recuperen l’equilibri físic i anímic, alliberant tota la tensió i contractura muscular.

El resultat és un pell totalment revitalitzada, tensa, amb més fermesa i elasticitat; garantint un descans absolut.

ROYAL CITRUS EXPERIENCE

Exquisit ritual per viure una experiència capaç de vitalitzar la pell del teu rostre i del cos amb tots els beneficis de la vitamina C.

La sofisticació i la cura global d’aquest tractament enriqueixen la pell amb una aportació extra de vitamines necessàries pel dia a dia. Els seus innovadors actius antioxidants, reafirmant i revitalitzant re – densifiquen i omplen el teixit cutani, mostrant una pell radiant amb un to uniforme.

DIAMOND SUBLIME

Nou concepte de bellesa facial i corporal que contraresta els efectes negatius de la contaminació electromagnètica i de l’estrès diari aportant a més un espectacular efecte lifting sense precedents.

Les innovadores propietats electromagnètiques d’aquest tractament es veuen potenciades amb un massatge que ajuda a activar l’energia vital i a suavitzar la tensió acumulada. Sofisticats ingredients amb propietats anit –edat penetren a les capes més profundes de al pell, reafirmant, regenerant i reforçant el sistema natural de defensa cutani. Manté un nivell d’hidratació de llarga daurada i millora l’elasticitat i el to.

Aquesta sublim experiència que unifica magnoteràpia i acció anti – arrugues proporciona a la pell autèntics beneficis rejovenidors perquè brilli tota la seva esplendor.