Guia de tractaments

Facial

Pell bella

CITRUS ESSÈNCIA

Vitamines que il·luminen els teus dies més apagats

Indicat per aquells que busquen recuperar la lluminositat i la firmesa de la pell a través d’una relaxant experiència d’aromoteràpia cítrica.

Aquest exquisit protocol desperta els teus sentits aportant a la pell tota l’energia de la vitamina C. La seva extraordinària acció antioxidant repara fins i tot les pells més castigades, deixant un cutis completament hidratat i revitalitzat amb el qual lluiràs un rostre radiant. Les seves delicioses aromes cítriques i les seves textures el converteixen en una experiència inoblidable.

O2 RELAX

La teva pell també respira, dóna-li oxigen!

Tractament facial per a tot tipus de pells, especialment beneficiós per aquelles persones que tenen la pell apagada o deshidratada.

Aquest protocol allibera molècules d’oxigen pur a la pell que aporten energia a les cèl•lules i permeten eliminar toxines emmagatzemades als porus per arribar a un absolut estat de puresa i relaxació de la pell.

Recupera el to i la vitalitat de la teva pell amb aquest espectacular tractament purificant.

TRACTAMENTS HOMES

Confort per a ells

Tractament facial especialment creat per la cura de la pell de l’home. Torna la vitalitat i el confort perduts per l’estrès, la falta de temps i l’afaitat diari.

Una combinació de productes altament efectius que s’adapta a les necessitats de cada tipus de pell aportant màxima hidratació, firmesa i lluminositat.

Inspirat en les tècniques aplicades pels barbers tradicionals. Aquest tractament incorpora un massatge estimulant al rostre, per proporcionar a la pell un aspecte net, jove i fresc.

SOLUCIÓ A L’ACNÉ

Atraveix-te a lluir una pell sense imperfeccions

Les pells grasses, amb tendència a l’acne, troben en aquest efectiu tractament la solució definitiva als seus problemes.

Inclou concentrats d’actius amb acció equilibrant i altres reguladors d’origen botànic que combaten la proliferació de bacteris i regulen l’excessiva secreció de grassa a la pell. Redueix la congestió i la inflamació aconseguint una pell sense impureses, punts negres ni pústules.

La pell llueix purificada al moment, mostrant un aspecte saludable, lliure de vermellors i brillantors.
Durada: 60 min.
Tipus: Medic-estètic.

SKIN COMFORT

Màxim confort per la teva pell

La solució definitiva per a pells sensibles i reactives que presenten alteracions amb vermellors, dilatació de capil·lars i inflamació.

Aquest tractament combina ingredients reparadors i descongestius gràcies als seus agents botànics altament suavitzants. Calma visiblement la pell proporcionant un màxim alleujament i confort cutani. Millora visiblement l’aparença del cutis congestionat i reforça els mecanismes d’auto – defensa davant de les agressions externes.

Amb aquest tractament reparador de cosmètica avantguardista aconseguiràs restaura l’equilibri de la pell.

DESAFIAMENT ANTI-EDAT

Atura el pas del temps

Altament recomanat per aquelles persones que volen desafiar el pas del temps i atenuar els signes visibles de l’envelliment prematur; tals com la pell flàccida, la sequedat, un to de pell opac i les arrugues.

Un tractament altament reparador gràcies a les seves elevades concentracions d’actius regeneradors que reforcen l’estructura cutània per revertir l’envelliment. Potenciat a través d’un sorprenent massatge remodelant i d’una doble mascareta, aquest protocol redefineix l’oval facial amb un sorprenent i immediat efecte lifting.
Aconseguiràs una pell totalment rejovenida, ferma i sense arrugues.

SONOLIFTING

La solució anti – arrugues menys agressiva

Aquest potent i nou tractament és la resposta pels que desitgen eliminar les arrugues i les marques d’expressió.

Mitjançant l’actiu d’última generació OCTAMIOXYL, aquest innovador tractament aconsegueix la relaxació de les contraccions cutànies facials proporcionant un espectacular efecte tensor. Aquest protocol utilitza l’efectiva tècnica Sonolift amb diapasó, basada en un micro-massatge facial que activa la producció de les fibres responsables de mantenir la pell tensada i ferma.

Gràcies a la seva excepcional combinació de components d’ompliment, el resultat d’aquest tractament és una pell sense arrugues i un òval facial definit.

CURA DETOX-FACIAL

Excepcional cura de bellesa

Efectiu protocol que neteja la pell en profunditat, destoxificant-la i alliberant-la de l’estrès cutani.

Aquest miraculós protocol de neteja es basa en la desintoxicació enzimàtica termo-activa: aporta calor per obrir i netejar els porus i frescor botànica per tancar-los i purificar-los.

Un nou concepte de tractament que mima la teva pell, sense cap tipus d’agressió, proporcionant un benestar immediat perquè la teva pell arribi a la màxima puresa.

PYRUVIC MASTER PEEL

Tractament corrector definitiu per a taques i cicatrius

Una solució altament eficaç per aquelles pells que necessiten una exfoliació profunda i amb resultats progressius.
Aconsegueix minimitzar cicatrius, taques i altres imperfeccions de la pell.

La seva innovadora formulació renova la pell en profunditat, eliminant les taques a diferents nivells i mostrant una textura cutània uniforme. Gràcies a la seva segura, efectiva i duradora acció exfoliant, unifica el to d’una manera inigualable i proporciona lluminositat a la pell. A més, millora visiblement l’aparença de les cicatrius.

CARBOXI EXPRESS

Renovació immediata per la pell

Estrenar una pell pura i brillant és fàcil i ràpid amb aquest sorprenent tractament exprés que revitalitza la pell.

Un nou concepte en tractaments cutanis que incorpora una tècnica de provada eficàcia en medicina estètica: la carboxiteràpia. Aquest sistema combat els signes d’envelliment cutani a través de l’aplicació de CO2 produint una efervescent explosió que deixa com a resultat una pell visiblement revitalitzada.

Aquest renovador tractament regenera la superfície cutània de manera intensiva i segura aportant màxima lluminositat i frescor a la teva pell.
Temps: 60 min.
Tipus: Estetic-mèdic.

DIAMOND WHITENING SYSTEM

Tractament despigmentant

La resposta cosmètica de Natura Bissé davant la cerca d’una pell sense taques i lliure d’imperfeccions.

Aquest mètode despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il•luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània.
Les seves elevades concentracions d’actius anti – taques actuen amb alta precisió allà on la pell ho necessita, oferint resultats acumulatius i prevenint que els desequilibris de despigmentació envelleixin la pell.

Presumiràs d’una pell espectacularment lluminosa i uniforme; la solució definitiva per una bellesa sense taques.

DIAMOND LIFTING MULTISENSORIAL

Energia sensorial per a un rejoveniment sense precedents

Una luxosa experiència d’acció regeneradora i energètica que proporciona un sorprenent efecte lifting immediat.

Potents actius rejovenidors d’acció profunda, juntament a innovadores tècniques de massatge, reafirmen la pell reduint espectacularment les arrugues i les línies d’expressió. Aquest exclusiu tractament reforça el sistema natural de defensa de la pell, manté un nivell d’hidratació de llarga durada i millora l’elasticitat, tornant la lluminositat i el to de la pell.

DIAMOND LIFE INFUSION

L’art de rejovenir

Un innovador tractament que dóna vida a la teva pell per preservar la seva bellesa i joventut.

Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 Biomarcadors clau en l’Edat de la Pell. Aquest tractament intensiu global proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove.
Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i les línies d’expressió en només una sessió.
Prodigiós “Elixir de Joventut” que revela una pell més renovada, suau, estirada i espectacularment rejovenida.

Corporal

Silueta perfecta

MAXI – FIRM BODY CITRIC

Excepcional bellesa reafirmant del cos

Un efectiu protocol especialment indicat per recuperar la firmesa i definició de les zones més delicades i afectades per la flacidesa.

Actua a través d’un nou sistema de cintes reafirmant inspirades en mètodes utilitzats en la kinesiologia que, juntament amb un innovador concentrat vitamínic, revitalitzen i tonifiquen la pell, atenuant la formació i l’aspecte de les estries.

Aconsegueix un cos ferm i remodelat amb aquest addictiu tractament d’excel•lents resultats immediats i durabilitat prolongada.

O2 BODY RELAX

Relaxa i dóna oxigen al teu cos

Tractament corporal relaxant i oxigenant altament recomanable per a pells apagades, deshidratades i desvitalitzades.

Els seus extraordinaris ingredients antioxidants i purificants eliminen les toxines emmagatzemades, protegeixen la pell davant la sequedat extrema i prevenen l’envelliment prematur aconseguint un excepcional efecte suavitzant i d’aclariment sobre la pell.

Aquesta revitalitzant experiència aporta màxima elasticitat i una intensa hidratació, mostrant una pell lluminosa i fresca.

MESO – SCULPTING

Redefineix la teva silueta

Aquest potent i efectiu tractament cuida la teva pell per lluir un cos perfecte. Eliminar i prevenir la cel•lulitis i la grassa localitzada ja és un objectiu assequible.

Revolucionaris ultra – concentrats d’acció reductora o anticel•lulitica actuen en sinèrgia amb la termoteràpia per activar la circulació de les àrees tractades. Exclusives tècniques de massatge compatibles amb la tecnologia medico – estètica més avantguardistes completen l’eficàcia d’aquest innovador protocol.

El resultat és una figura completament estilitzada i una pell tonificada, hidratada i amb màxima elasticitat.

BAMBOO SCRUB

Estrena una pell suau i estirada

Exquisit ritual per aquelles pells que necessiten alliberar-se de toxines i cèl·lules mortes, combatent la sequedat i els signes de l’envelliment cutani.

Aquest delicat exfoliant corporal actua a través de micro – partícules de bambú especialment escollides per massejar i exfoliar la pell, purificant i eliminant les impureses de la superfície cutània. Gràcies a les seves extraordinàries propietats antiinflamatòries, cicatritzants, calmants, protectores i hidratants lluiràs una pell suau, lluminosa i totalment renovada.

RITUALS

Una experiència ultra sensorial a través d’exclusives teràpies tradicionals mediterrànies, orientals i inques. Despertem els teus sentits a través d’exquisits rituals que recorren tot el teu cos proporcionant una sensació de confort i equilibri intern.

QUIROGOLF MASSAGE

Última innovació en massatges terapèutics excel•lent per a alleujar tensions, calmar molèsties musculars, millorar la flexibilitat, eliminar l’estrès i recuperar l’energia física i anímica.

Aquest generós ritual relaxa la teva musculatura de cap a peus, a través d’un excel•lent massatge terapèutic realitzat amb boles de golf, afavorint la circulació i reduint el dolor articular. Les seves innovadores tècniques terapèutiques milloren la flexibilitat corporal i recuperen l’equilibri físic i anímic, alliberant tota la tensió i contractura muscular.

El resultat és un pell totalment revitalitzada, tensa, amb més fermesa i elasticitat; garantint un descans absolut.

ROYAL CITRUS EXPERIENCE

Exquisit ritual per viure una experiència capaç de vitalitzar la pell del teu rostre i del cos amb tots els beneficis de la vitamina C.

La sofisticació i la cura global d’aquest tractament enriqueixen la pell amb una aportació extra de vitamines necessàries pel dia a dia. Els seus innovadors actius antioxidants, reafirmant i revitalitzant re – densifiquen i omplen el teixit cutani, mostrant una pell radiant amb un to uniforme.

DIAMOND SUBLIME

Nou concepte de bellesa facial i corporal que contraresta els efectes negatius de la contaminació electromagnètica i de l’estrès diari aportant a més un espectacular efecte lifting sense precedents.

Les innovadores propietats electromagnètiques d’aquest tractament es veuen potenciades amb un massatge que ajuda a activar l’energia vital i a suavitzar la tensió acumulada. Sofisticats ingredients amb propietats anit –edat penetren a les capes més profundes de al pell, reafirmant, regenerant i reforçant el sistema natural de defensa cutani. Manté un nivell d’hidratació de llarga daurada i millora l’elasticitat i el to.

Aquesta sublim experiència que unifica magnoteràpia i acció anti – arrugues proporciona a la pell autèntics beneficis rejovenidors perquè brilli tota la seva esplendor.

ESTÈTICA ONCOLÒGICA

Estàs rebent o has rebut un tractament oncològic?

Et podem assessorar en els moments en què comencen a produir-se canvis físics, ja sigui durant o després dels tractaments mèdics. També a resoldre els nombrosos dubtes que et puguin aparèixer.

Durant la quimioteràpia com puc cuidar la meva pell?
Tinc les mans i els peus secs, què puc fer?
La depilació, com és millor fer-la?
Durant la radioteràpia, què és el més important saber?
Em puc aplicar crema a la zona tractada?
Sequedat a llavis i boca, què puc fer?
Tractament hormonal, què he de tenir en compte?
Com puc cuidar la meva pell abans d’un procés de reconstrucció mamària? He d’hidratar-me la cicatriu?
Puc prendre el sol? Quina importància té l’estètica?

Com et podem ajudar?

Natura Bissé ha creat un tractament especialitzat per a les alteracions que pateix la pell durant el tractament oncològic, per tal de millorar-ne la qualitat.

Són un conjunt de massatges relaxants o hidratants amb cremes, olis o embolcalls, que t’ajudaran a mantenir en òptimes condicions l’estat de la pell i beneficiaran des d’un punt de vista anímic. La seva finalitat és eliminar vermellors, hidratar, oxigenar, calmar i aportar més elasticitat a la teva pell.

Què més et podem oferir?

Els efectes més comuns d’aquests tractaments són la sequedat, la irritació i la sensació de formigueig a mans, peus i ungles. Et podem oferir diversos tractaments hidratants per alleujar-ne les molèsties.